onsdag 15 april 2009

Dessa datorer !

Jag blir galen på datorer..... Har försökt fixa film på löshoppning & andra grejer, men det funkar INTE.... F-n vad galen jag blir !!! Sen är man inte så smart vad gäller datorer & alla dessa program =( Nåja, ska göra ett nytt försök när jag har bättre med tid !
De Soto & Pemiro har iaf varit på löshoppningskurs, så duktiga pojkar ! De Soto var så duktig, förstod direkt vad man skulle göra.... Kul kille är han ! Han tyckte det var så skoj =) Men han blev sååå trött efter ngt skutt !
Pemiro blir stressad av "nya" saker.... Han blir helt "uppjagad" & stressar upp sig, precis som om jag krävt att han ska hoppa över höghus ! Lilla gubben, man undrar vad han varit med om ??!! Så vi får ta det lite lugnt med hoppning för hans del, kanske nöjer oss med bommar på backen. Han är så fin & lugn i dressyren nu, huvudet är mestadels neråt =) Den har ju pekat rakt upp ett bra tag =) Så vi är på rätt väg. Så då får vi ta det lugnt med hoppningen ett tag, vill inte stressa upp han i onödan nu när det fungerar fint i dressyren !
De Soto han har träns & kapson på sig, så duktig kille... Vi är på banan korta stunder, ngn dag i veckan. Sen promenerar vi & har även hälsat på i vattenspiltan på Ridklubben.... Det gick hur bra som helst ! Han verkar inte vara rädd för ngt min lille kille, så länge "mamma" är med går han överallt ! Ha, ha "mammas" pojke är det !
Jo, Tilda 9 år har halv "hängt/suttit" på De Soto i hagen, inga problem.. Han gnagde på hennes fot, funderade vad som hängde efter sidan på han !

1 kommentar:

  1. Du måste fixa fram filmen Linda!!!!!! :0 :) Gott och höra att det går bra med lillstjärnan :) Det går fort nu. Snart sitter du och rider på han som inget har hänt. Royal var bara att kliva upp på och han bet oss i fötterna i början...Dessa grabbar...:)

    SvaraRadera